lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kauhunhetkiä Bertan luona

Eilen olimme Bertan luona pitämässä sadetta. Urpo ei tosin meinannut päästä sisään ollenkaan, koska Bertta tukki oviaukon ja puolusti reviiriään mokomalta tunkeilijalta.

Untitled
Bertta oli väsynyt vanhus.

Untitled
Hullut sakemannit söivät ruohoa.

Kauhunhetket saimme kokea, kun oli aika mennä terassille syömään. Bertta oli jo ulkona, mutta Urpoa ei näkynyt missään. Ensin huutelimme häntä sisällä, mutta Urpo ei ilmestynyt mistään. Huhuilimme ja vislailimme ulkonakin vähän aikaa, koska Urpo olisi voinut livahtaa ovenraosta jonkun huomaamatta.

Untitled
Rakkaat kerjäläiset

Niin hän oli tehnytkin, mutta ei ulko-ovesta vaan kodinhoitohuoneeseen. Joku oli hakenut sieltä jotain ja laittanut oven kiinni perässään, joten Urpo oli jäänyt sinne odottelemaan ihan hiljaa. Hän oli hyvin iloinen poika päästessään vihdoin pois sieltä ja emäntä erittäin helpottunut. Ei olisi ollut lainkaan Urpon tapaista karata ovesta ulos ja vielä lähteä huitelemaan tulematta takaisin. Pysyyhän hän kotipihallakin, vaikka aidassa on aukkoja.

2 kommenttia:

  1. Voi ettei se mitään ilmoitellut itsestään! Valokin on joskus jäänyt vessaan jumiin. Raukka joutui odottelemaan melkein puoli tuntia, ennen kuin havahduimme miettimään, että missäs se koira luuraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi, että koira haukkuisi viimeistään siinä tilanteessa, kun joku huhuilee oven takana, mutta ei!

      Poista