torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivälahja

Urpo olisi halunnut ystävänpäivälahjaksi löhöilyä isännän kainalossa sekä treffit Dumlen kanssa. Valitettavasti kumpikin toivomus oli toteutuskelvoton, koska isäntä on töissä ja Dumle potemassa naistenvaivoja. Urpo sai sen sijaan kaksiosaisen ystävänpäivälahjan: ihanan metsälenkin sekä eilen että tänään.

Untitled

Untitled

Urpolla oli koko ajan sata lasissa. Hän pysähtyi ainoastaan tarpeilleen ja jatkoi sitten juoksentelua tuhatta ja sataa. Aina kun häntä kutsui luokse, niin hän ilmestyi jostain aivan odottamattomasta suunnasta kieli roikkuen.

Untitled

Tämän päivän lenkillä lumihankeen ilmestyi Urpon jäljiltä tassunjälkiä, joissa oli pieniä veritippoja. Se ei kuitenkaan hidastanut vauhtia lainkaan. Tarkempi tarkastelu kotona ei tuottanut mitään tulosta, tassuista ei siis löytynyt mitään näkyvää haavaa. Onneksi maassa on lunta, niin haava ei ainakaan mene täyteen mitään hiekkaa.

Untitled

Urpo on ollut täällä viikolla reipas poika, sillä hän on joutunut olemaan kaksi yötä yksin kotona isäntäväen töiden takia. Palkinnoksi hän on saanut nukkua emännän kainalossa, tosin vain sohvalla. On muuten ihanaa herätä päiväunilta tuhisevan ja lämpimän koiran vierestä. Siinä on todellista, vilpitöntä ja pyyteetöntä rakkautta!

Toivottavasti kaikilla Urpon ystävillä on ollut antoisa päivä!

2 kommenttia: