lauantai 23. helmikuuta 2013

Treffilauantai

Untitled

Untitled

Urpo pääsi tänään pitkästä aikaa treffeille Dumlen kanssa. Tapaamisia on jouduttu perumaan solkenaan kaikenlaisten sairastumisten ja Dumlen juoksujen vuoksi, mutta tänään kaikki meni melkein putkeen. Dumlen juoksut loppuivat noin viikko sitten eikä Urpo aluksi huomannut mitään.

Untitled

Untitled

Sitten yhtäkkiä, noin tunnin peuhaamisen jälkeen Urpo haisteli Dumlen pissaa ja hokasi, että sehän tuoksuu todella hyvältä. Siitä alkoi armoton liehittely. Dumle-raukka oli lopuksi niin poikki, ettei hän meinannut jaksaa kotiin asti Urpon jahdatessa häntä pitkin peltoja. Vielä kotitalollakin Urpo koitti koko ajan pusutella ja kiehnätä Dumlen kanssa. Tarvittiin supernamia, jotta he pysyivät paikoillaan sen verran, että saimme napattua virallisen treffikuvan.

Untitled

Dumle ahmaisi omat herkkunsa alta aikayksikön ja meinasi sitten pihistää Urpolta jämät suoraan suusta. Urpo oli herrasmies eikä suuttunut, mutta ei sentään niin herrasmies, että olisi luovuttanut herkkunsa Dumlelle.

Untitled

2 kommenttia:

 1. Onnistuneita kuvia, vaikka laukaisin ei meinannut mukana pysyäkään :)
  Kiitos hiihtoseurasta ja treffiseurasta!

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan pellon lainaamisesta :) Me tullaan taas teille hiihtämään, toivottavasti mahdollisimman pian ja auringon kera!

   Poista