sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Vihdoin kotona

Urpo pääsi kotiin melkein ehjin nahoin, mitä nyt kaulaa koristaa kymmenen tikkiä. Yhdestä tikistä hän pääsi jo eroon, sillä haavaan laitetun putken sai ottaa pois. Haavaan kerääntyvät nesteet ja mädät tulivat putkea pitkin pois, mutta siis vain muutaman ensimmäisen päivän ajan.

Untitled
Hieman surkea maahan komennettu seisoja haavasta roikkuvan putken kanssa

Viime yönä Urpo oli Bertan luona hoidossa isäntäväen menojen takia. Oli kurjaa viedä pikku raukka hoitoon heti kotiinpaluun jälkeen, mutta vajaa vuorokausi Bertan luona oli mennyt hyvin. Urpo oli enimmäkseen makoillut sisätiloissa, koska häntä ei voi päästää aitaamattomalle pihalle fasaanirikkaalla alueella. Ilmastoidussa kivitalossa oli kuitenkin varmasti hyvä olla tällaisella helteellä.

Untitled
Välillä Urpo pääsi terassille katselemaan maisemia.

Untitled
Urpo näyttää taas laihtuneen vähän.

Bertta oli oikein hyvää koiraseuraa Urpolle koettelemuksen jälkeen. Bertta on niin vanha, ettei hän jaksa oikein kisailla enää. Varsinkin näin lämpimällä säällä Bertta ei paljon muuta tee kuin köllöttelee omissa oloissaan vahtien taloja ja ihmisiä.

Untitled

Untitled

Urpo riehaantui hieman tänään, kun emäntä tuli hakemaan häntä takaisin kotiin. Hän innostui niin paljon, että nappasi terassin pöydältä maljakosta kukkapuskan suuhunsa! Kun pääsimme kotiin, Urpo kävi pikaisesti moikkaamassa isäntää ja rojahti sitten lattialle nukkumaan. Kyläily on uuvuttavaa, vaikka olisi kuinka hyvässä hoidossa.

Untitled
Untitled
Sakemannit sulassa sovussa

Antibioottikuuri jatkuu, ja silmätippojakin pitää laittaa aamuin illoin. Urpolla on myös kipulääkkeitä, mutta niiden tarvetta on vaikea arvioida. Urpo vaikuttaa ihan terveeltä, vaikkakin väsyneeltä. Väsymys on kuitenkin ihan ymmärrettävää, kun on riehunut monta päivää reissussa ja ollut heti sen päälle vielä hoidossa. Suurin harmi tässä lienee se, että uinti on tikkien takia kielletty. Tällaisella tukalalla helteellä olisi kiva päästää Urpo pulahtamaan mereen, mutta nyt ei auta kuin tehdä lyhyitä lenkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti