torstai 26. heinäkuuta 2012

Toipumista

Untitled

Urpo on tänään keskittynyt toipumiseen nukkumalla oman peiton päällä veneessä. Kuvassa näkyy oikea silmä, joka sai tappelussa osumaa toisen koiran hampaista. Eläinlääkäri tutki sen ja laittoi silmätippoja. Ilmeisesti silmä ei vaurioitunut pahasti, sillä silmämuna liikkuu kuulemma normaalisti.

Joudumme nyt suunnittelemaan syksyn menot uusiksi. Näyttely jää siis väliin, mutta vielä on toivoa, että Urpo pääsee Junkkareihin. Vesityö olisi hyvä tehdä ennen Junkkari-viikonloppua, mutta nähtäväksi jää, onko Urposta siihen. Tarkoitus oli suorittaa vesityö elokuun alkupuoliskon aikana, mutta se jäänee haaveeksi. Uinti on nyt ainakin kielletty vähäksi aikaa tikkien ja tulehdusvaaran takia. Syyskuussa Urpo lähtee isännän kanssa takaisin pohjoiseen aloittelemaan metsästyskautta, joten ehkäpä vesityön voi suorittaa jossain niillä nurkilla.

Huomisaamuna Urpo starttaa isännän kyydissä kohti kotia. Edessä on pitkä matka, jonka jälkeen Urpo ehtii olla kotona vain tunteja ennen kuin hänen on taas lähdettävä, tällä kertaa onneksi vain muutaman kymmenen kilometrin päähän Bertan luo yhdeksi yöksi. Bertta hoitaa Urpoa varmasti hyvin hellästi!

2 kommenttia:

  1. Voi raukkaa.:( Toivottavasti Urpo paranee pian!

    VastaaPoista
  2. Urpo on kuulemma ihan oma itsensä jo. Vauhti ja meno on päällä, vaikka haavasta roikkuu letkunpätkä poistamassa nestettä. Tosin tällä hetkellä Urpo makoilee auton takakontissa omassa häkissään, koti häämöttää jo!

    VastaaPoista