lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannusheila

Emännän heila on teillä tietymättömillä (viimeksi nähty Itävallan ja Unkarin rajalla), mutta onneksi Urpolla oli tänä vuonna ihana juhannusheila Dumle! Vietimme eilen melkein koko päivän Dumlen mökillä kauniista säästä nauttien.



Urpolla oli mukana dami, jota Dumle nouti merestä suurella innolla. Urpo ei vaivautunut noutamaan silloin, kun Dumle ehti ensin. Hän on niin kohtelias herrasmies.





Koirien keskinäinen meno oli muutenkin rauhallista - he ovat siis selvästi aikuistuneet. Urpo osasi jopa rauhoittua välillä, mutta Dumle kyllä paineli pitkin pihaa koko päivän ja seisoi mm. västäräkkejä ja kärpäsiä. Illalla hänen silmätkin olivat jo aivan väsähtäneet.

Untitled

Urpo viihtyi pöydän alla, mistä hän aina välillä kurkkasi, mitä pihalla tapahtuu. Pöytäliina jäi hassusti päähän ja Urpo näytti mummolta! Hän taisi hieman jännittää Dumlen "veljeä" Rolloa, joka on aika dominoiva. Välillä pojat melkein jo leikkivät keskenään, mutta lopulta Urpo aina meni matalaksi ja luikki pakoon.



Meressä ui vesilintuja, joita seisojat tietysti kyttäsivät hyvin tarkkaavaisina. Linnut saivat kuitenkin olla rauhassa koirilta. Urpo kiinnostui myös moottoriveneestä, joka lähti lähisatamasta ja ajoi mökkirannan ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti