lauantai 26. marraskuuta 2011

Urpon viikko

Sunnuntai

201120113083

201120113079

Sekä Urpo että emäntä olivat väsyneitä lauantain fasaanireissusta, joten vietimme rauhallisen päivän. Kävimme kuitenkin kiertämässä Maarian altaan lenkin, koska oli niin upea pakkaspäivä, talven ensimmäinen. Aurinko paistoi ja maakin oli jäässä. Urpoa ei onneksi paleltanut.

Maanantai

Emäntä aloitti uudessa työpaikassa, jossa tehdään kokopäivätyötä. Urpon piti siis totuutella olemaan yksin yli kahdeksan tuntia, koska isäntäkin oli töissä. Maanantaina hän oli napannut kirjahyllyn alahyllyltä muutaman LP-levyn ja silpunnut niiden kannet ja narmuttanut itse levyt käyttökelvottomiksi. Onneksi kyseiset levyt eivät olleet mitään keräilyharvinaisuuksia. Enemmän harmittikin se, että Urpo oli myös ylettynyt ottamaan korkeammalta hyllyltä kolme maatuskanukkea, jotka oli kaikki tuotu ikimuistoisilta Venäjän-matkoilta. Hän oli silpunnut ne melkein tunnistamattomiksi ja ilmeisesti niellyt niiden pienimmät osat, sillä niitä ei näkynyt missään.

Tiistai

Emäntä meni iltavuoroon töihin. Aamulla meillä kävi lukkofirman miehiä vaihtamassa oveen uuden lukon. Urpo ei välittänyt heistä yhtään eikä edes haukkunut, kun ovikello soi. Lukonvaihdon jälkeen kävimme pienellä metsälenkillä Dumlen kanssa. Polut tuntuivat olevan niin täynnä ihmisiä, että jouduimme pitämään koiria remmissä melkein koko ajan. Illalla Bertta-ystävä kävi isäntänsä kanssa käyttämässä Urpoa jaloittelemassa ja antamassa hänelle iltapalaa. Urpo ei ollut illan aikana tehnyt mitään tuhoja, sillä kirjahylly oli suojattu vanhalla lakanalla sekä tuoleilla. Lisäksi Urpolle oli jätetty herkkuja sisältäviä pahvilaatikoita silputtavaksi.

221120113088

Keskiviikko ja torstai

Urpo jäi taas heti aamusta yksin kotiin. Hän oli kahdeksan tunnin aikana silpunnut lisää pahvilaatikoita ja pihistänyt isännän keräämiä merikotkan sulkia seinältä. Iltapäivällä kävimme Luolavuoren vanhalla kaatopaikalla, mihin kokoontuu yleensä neljän-viiden aikoihin paljon koiria. Joskus teemme kaatopaikalla jopa pienen yhteislenkin muiden koiranomistajien kanssa.

Perjantai

Emäntä oli iltavuorossa, joten pääsimme hakemaan isäntää töistä aamupäivällä. Urpo ilahtui ihan valtavasti, kun rakkain ihminen tuli takaisin kotiin.

Lauantai eli tänään

261120113091

Kävimme eläinkaupassa ostamassa Urpolle lisää ruokaa, uuden nahkaremmin ja ihanan, tuoreen hirvenluun. Se on vielä jäässä, joten Urpo vasta nuoleskelee sitä, mutta hyvin näyttää maistuvan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti