sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Treenipäivä

Urpo pääsi tänään isännän kanssa kasvattajan luo treenaamaan. Emäntä ei tälläkään kertaa joutanut mukaan, sillä jään huomenna kahdeksi viikoksi yksinhuoltajaksi ja jouduin tänään hoitamaan muutaman asian. Pennun yksinhuoltajana ei oikein ehdi muuta kuin käydä töissä ja sitten hoitaa koiraa loppupäivän.

Huomenna koittaa muuten Urpon ensimmäinen päivä yksin kotona, tosin onneksi vain noin seitsemän tuntia, sillä teen kesän lyhennettyä päivää Urpon vuoksi. Alun perin oli tarkoitus, että Bertta isäntineen olisi tullut huomenna tarkistamaan tilanteen emännän työpäivän aikana, mutta nyt ei olekaan varmaa, pääsevätkö he tulemaan. No, ehkä Urpo kuitenkin selviää hengissä.

Tämä aamu alkoi Urpon osalta juopottelulla. Aamulenkillä löysimme kallioilta kaljapulloja, joista yhdessä olikin vielä pari desiä jäljellä. Urpo nokkelana poikana tyhjensi pullon kalliolle ja alkoi vetää olutta huiviin. Kovin paljon en kyllä antanut hänen maistella, eihän alle 10-kiloinen voi kovin paljon alkoholia kestää.


Viimeisessä kuvassa katse ei ole enää täysin kirkas!


Tämän päivän pääasia oli kuitenkin treeni, seisomista ja noutoa. Urpo ei valitettavasti ollut osannut kovin hyvin. Hän ei ollut luovuttanut lintua kunnolla eikä jaksanut seisoakaan kovin hyvin Alma-emon esimerkistä huolimatta.
Urpo ja Alma seisovat yhdessä.


Tässä Alma näyttää ajattelevan, että hemmetin nulikka, ei vielä saanut mennä!

Treenin lisäksi Urpo oli telminyt Vimma-siskon kanssa, joka oli osannut seisoa ja noutaa paljon hienommin. Mutta Vimmalla onkin kokenut ja ammattimainen kouluttaja, joten ehkä heitä ei pitäisi verrata ihan suorilta käsin. Me olemme kuitenkin koulutuksen suhteen ensikertalaisia.

Urpo oli myös käynyt joessa uimassa eli talviturkki on heitetty.

Kotiin päästyään Urpo söi harvinaisen hyvällä ruokahalulla koko kupin tyhjäksi ja meni sitten nukkumaan. Nyt kuuluu vain pientä tuhinaa, kun Urpo nukkuu vastavaihdetuilla lakanoillaan.

2 kommenttia:

  1. No niin, talviturkki heitetty! Siitä se lähtee!

    VastaaPoista
  2. Urposta taitaa tulla samanlainen vesipeto kuin Rekku! Tai ainakin syytä olisi, jos isäntä vie hänet lintujahtiin syksyllä.

    VastaaPoista