sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Riekut

Urpo kohtasi eilen vertaisensa, kun kävimme Tammisaaressa sukuloimassa. Siellä pieni Roope-poika jaksoi riehua niin kauan kunnes Urpolla oli ruoka-aika ja pojat piti erottaa toisistaan. Tosin sen jälkeenkin Roope kurkki läähättäen ikkunasta ja olisi ollut valmis jatkamaan riekkumista. Tunti sai kuitenkin riittää tällä kertaa.



Leikit sujuivat oikein hyvin näiden kahden välillä. Roope hieman pomotti nousemalla selkään, mutta Urpo ei ollut moksiskaan. Tällä hetkellä pojat ovat vielä oikein sopivan kokoisia kavereita toisilleen, mutta pianhan Urpo menee Roopesta ohi.



Nyt Urpo on edelleen väsynyt eilisestä. Kävimme pikaiselle aamulenkillä, minkä jälkeen Urpo hotkaisi aamupalansa ja paineli suoraan takaisin omalle patjalle kuorsaamaan. Toivottavasti Roopekin on saanut levättyä.



Samalla pääsimme testaamaan häkkiä. Urpo ei ole milläänsäkään siitä vaan viihtyy mainiosti. Hyvä hankinta! Urpo sai Tammisaaresta mukaansa erikseen hänelle räätälöidyn patjan, joka ei tosin näy menomatkalla otetussa kuvassa.



Tänä iltana Urpo menee ensimmäistä kertaa hoitoon Bertta-mummon hellään huomaan, kun isäntäväki lähtee rilluttelemaan suureen maailmaan. Palaamme kylläkin kotiin jo ensi yön aikana, joten mistään pitkästä hoitoreissusta ei ole kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti