tiistai 2. tammikuuta 2024

Kärsä väsähti

Kärsä täyttää tänä vuonna jo kymmenen vuotta, ja nyt näyttää siltä, että hänenkin energiatasonsa alkaa vihdoin tasaantua. Yleensähän Kärsä on aina valmis lähtemään mihin vain, vaikka olisi juuri käynyt juoksulenkillä, mutta uudenvuodenjuhla sai hänet uuvahtamaan.

Untitled

Uudenvuodenpäivänä oli kyllä erittäin kylmäkin, mikä saattoi vaikuttaa hänen halukkuuteensa lähteä ulos. Oli silti todella outoa, että Kärsää sai houkutella lähtemään mukaan. Ensin hän ei meinannut lähteä aamulenkille Sipin ja Nukan kanssa ja sitten hän ei olisi halunnut lähteä edes päivälenkille, vaikka Urpo oli innoissaan lähdössä. Olisi pitänyt uskoa ja jättää Kärsä kotiin, mutta tilanne oli niin erikoinen, että Kärsä-raukka raahattiin puoliväkisin ulos pakkaseen. Emäntä luuli, että jos Kärsän jättää kotiin, niin hän jää vain huutamaan perään.

Untitled

Untitled

Untitled

Aamu- ja päivälenkki olivat molemmat aika lyhyitä kovan pakkasen takia, joten Kärsä ei onneksi joutunut kärsimään pitkään. Päivälenkin jälkeen hän ankkuroi itsensä sohvalle peiton alle ja pysyi siellä ihmeen pitkään, sillä yleensä Kärsä ei tykkää olla peiton alla.

Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti