maanantai 13. helmikuuta 2023

Mahtava seisojajengi

Untitled

Eilen näimme pitkästä aikaa Kärsän siskot Dumlen ja Pätkiksen. Heidän laumaansa kuuluu nykyään myös musta kaunotar Tupla, joka oli aivan ihastuttava.

Untitled

Dumle tuli meille juhlimaan 12-vuotissynttäreitään, jotka olivat siis eilen. Kauas on tultu niistä ajoista, kun Urpo ja Dumle riekkuivat pää kolmantena jalkana. Kyllä he nytkin tosin juoksivat pitkin pihaa ja meinasivat välillä vähän jopa leikkiä nuorempiensa kanssa.

Untitled

Eniten taisi kuitenkin riekkua Tupla, joka oli aivan innoissaan kaikesta. Tupla ja Pätkis intoutuivat järsimään isoa jääpalaa, joka löytyi pihalta.

Untitled

Kärsästä ja Pätkiksestä piti ottaa yhteiskuva heidän pian tulevia synttäreitään varten, mutta he eivät olleet yhteistyöhalukkaita.

Untitled

Pätkiksessä on aika paljon samaa näköä Urpon kanssa, sillä päistärikköturkkiset ovat harmaantuneet samalla tavalla. Nopealla vilkaisulla ei aina tiennyt onko ohivilahtanut koira Urpo vai Pätkis. Toki heillä on kokoeroa ja onhan Urpo paljon harmaampi kuin kolme vuotta nuorempi Pätkis.

Untitled

Oli kyllä mukava nähdä Kärsän siskoja pitkän koronatauon jälkeen. Ties vaikka Emy-siskokin tulisi Hollannista taas käymään Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti