lauantai 23. huhtikuuta 2022

Treffit koirametsässä

Moona pyysi Kärsää (ja toki myös Urpoa) treffeille koirametsään ja se onneksi onnistui pikaisella aikataululla. Koirametsässä ei ollut vapaita aikoja kuin vasta aika myöhään illalla, mutta nythän on niin pitkään valoisaa, ettei se haitannut.

Untitled

Untitled

Untitled

Kärsä nautti aivan suunnattomasti, kun joku jaksoi juosta hänen kanssaan. Kaiken lisäksi Moona on aika nopea ja hänestä on vastusta salamannopealle Kärsälle. Välillä tosin Kärsä pääsi karkuun ja sekös harmitti Moonaa, joka aloitti ajohaukun.

Untitled

Untitled

Untitled

Kuvaussessiosta ei meinannut tulla mitään, koska koiria ei millään meinannut saada istumaan nätisti yhtä aikaa. Kärsä ei alkuun suostunut tulemaan kuvaan ollenkaan, ja Urpokin poseerasi vain pää kallellaan tai huuli rullalla.

Untitled

Untitled

Sitten kun Kärsä tajusi, että tarjolla on herkkuja niille, jotka ovat nätisti, hän liittyi seuraan, mutta sortui hetken päästä nousemaan Moonan selkään.

Untitled

Untitled

Lopulta kuitenkin kaikki kolme istuivat hetken paikoillaan, tosin eri suuntiin katsoen. Mutta joka tapauksessa oli kivat treffit, mistä kertoo koirien totaalinen nuupahtaminen kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti