perjantai 28. tammikuuta 2022

Hurjat leikit koirametsässä

Tänään oli koirien onnenpäivä, sillä he pääsivät Paimion koirametsään temmeltämään kahden tunnin vuorolle. Mukana olivat Sipi ja Nukka, joilla ei uudessa kotipaikassa ole paljon mahdollisuuksia juosta vapaana.

Untitled

Untitled

Untitled

Koirametsäily alkoi hurjalla juoksulla ja leikillä. Sipi kuritti Kärsää, joka heittäytyi selälleen ja ponkaisi salamannopeasti pystyyn aina kun Nukka lähestyi. Kärsä ja Nukka juoksivat välillä peräkanaa onnesta soikeina, kun kerrankin oli juoksukaveri ja sai olla vapaana ihan huoletta.

Untitled

Untitled

Urpokin jaksoi juoksennella ja ryhtyi jopa painimaan Kärsän kanssa, mikä on aika harvinaista. Oli ilahduttavaa nähdä papparainenkin niin pirteänä.

Untitled

Untitled

Kahden tunnin vuorolle saa varata lisämaksusta myös nuotiopaikan polttopuineen, ja mehän otimme sen tietysti. Koirat rauhoittuivat makkaranpaiston ajaksi, mutta eivät tulleet nuotiopaikalle norkoilemaan kuitenkaan, koska siellä oli aika paljon savua. Urpo oli aivan maansa myynyt, kun hän ei päässyt kerjäämään. Hän vain tärisi takkinsa sisällä.

Untitled

Untitled

Nukka koitti lähestyä Kärsää, joka ei oikein tykännyt, mutta sieti kuitenkin jotenkin. Kärsällä oli helpompi olla Nukan kanssa, kun sai olla vapaana isossa tilassa, niin hän pääsi aina tarvittaessa nopeasti karkuun.

Untitled

Makkaranpaiston jälkeen oli aika antaa koirille pieni maistiainen. Heidän piti olla kauniisti rivissä, mutta se ei oikein toteutunut - yksi poikkesi rivistä. Eikä se yksi edes ollut joukon nuorin!

Untitled

Untitled

Kaiken kaikkiaan oli oikein onnistunut reissu. Koirametsä ei ole halpa, mutta kyllä siellä saa palveluita koko rahan edestä. Kun maksaa nuotiopaikasta, niin saa polttopuut, sytykkeet, tulitikut ja jopa makkaratikut. Metsässä on huussi, jossa on wc-paperia ja käsidesiä, lisäksi löytyy istuinalusia, kengille liukuesteitä ja koirille juomakuppeja. Tie perille on aina aurattu hyvin ja opasteita löytyy hiekkatien varrelta vähän väliä. Ainoa ongelma on sen suosio, sillä vapaita vuoroja ei saa kovin lyhyellä varoitusajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti