perjantai 22. tammikuuta 2021

Maailman suloisin vieras

20210122_191446

Pieni Nukka-pentu kävi meillä kylässä tänään! Hänellä oli tietysti mukanaan Villa ja Sipi, jotka ovat jo kokeneita kyläilijöitä. Ensin olimme pihalla, jotta koirat saisivat kohdata toisensa väljillä vesillä. Tällä kertaa Urpo ja Kärsä huomasivat Nukan heti ja menivät haistelemaan. Viimeksi heillä meni hetki ennen kuin he edes huomasivat, että Villan ja Sipin mukana kulkee nykyään rääpäle.

20210122_180109

Nukka oli oikein rohkeana isojen petojen seassa. Hän yritti jopa haastaa Kärsää leikkiin, mutta tämä vain murahteli ja luikki pois karvat pystyssä.

Sisällä Nukka sai ylleen oloasun, koska turkki oli ihan märkä loskassa pyörimisestä. Matot oli rullattu pois varmuuden vuoksi, ettei pennulta lirahtaisi pissaa niille. Nukka kuitenkin pidätteli sisätiloissa oikein hienosti. Hän ei osannut rauhoittua, vaan vaelsi pitkin kämppää ja tutki paikkoja juuri niin kuin pienen koiranpennun kuuluukin. Toki hän joutui vähän väliä syliin paijattavaksi.

Urpo suostui ottamaan Nukan viekkuunsa sohvalle makoilemaan hetkeksi, mutta Nukkaa kiinnosti eniten Kärsä, joka makoili koirien patjalla. Kärsä ei kuitenkaan huolinut pentua lähelleen ja murisi pienelle.

Hassuinta oli se, että ulkona kukaan ei kiusannut Kärsää, koska Nukka oli Sipin ja Villan kurmotuksen kohteena. Kärsää taitaa hieman kismittää se, ettei hän saa enää tyttöjen huomiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti