perjantai 9. lokakuuta 2020

Ei ihan putkeen mennyt päivä

Tämä perjantai olisi voinut olla 13. päivä, sillä niin paljon kaikkea meni pieleen.

Aamu alkoi jo 1.45, kun Kärsä vinkui ovella päästäkseen ulos. Hänellä oli vatsa ilmeisen sekaisin. Sitten ei mennyt kahta tuntia kunnes hän oli taas ovella vinkumassa. Lopulta emäntä päätti jättää yöunet väliin ja lähteä kunnon lenkille ennen aikaista aamuvuoroaan. Puolentoista tunnin lenkki meni muuten hyvin, mutta Kärsä ei kakannut kertaakaan, ja lisäksi puolivälissä alkoi sataa vettä aika kovasti. Edes taajamassa ei ollut aamulla ennen viittä vielä katuvaloja päällä, joten lenkki oli aika synkkä.

20201005_084417

Työpäivän jälkeen emäntää odotti lattialla inhottava yllätys: monta pientä ripulikasaa. Onneksi ne olivat vierashuoneessa, missä ei ole tällä hetkellä mattoa lainkaan. Lörtsyjä siivotessa meni kuitenkin hetki jos toinenkin.

Kaiken lisäksi isäntäväen makkarissa oli selvästi päivän aikana käynyt joku koira, koska sänky oli myllätty ja tyynyillä oli koirankarvoja. Niitä oli sen verran paljon, että selvästi tyynyjen päällä oli makoillut jompikumpi koirista. Pääepäiltynä on Urpo, joka julkeaa tehdä kaikenlaista vanhoilla päivillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti