keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Jouluaaton aktiviteetit

20191224_095948

Kärsä pääsi sulattelemaan jouluherkut pois lanteiltaan jo etukäteen jouluaattoaamuna, kun hän lähti pitkälle lenkille emännän kanssa. Urpo olisi kovasti tahtonut lähteä mukaan ja hän jäi kotiin itkemään Kärsän perään, mutta eihän pappaa voi ottaa yli 20 kilometrin lenkille. Se menisi vain perässävetämiseksi loppujen lopuksi. Kärsä sen sijaan on oikein oiva lenkkikaveri myös pitkillä lenkeillä.

20191224_131803

Urpo pääsi juoksulenkin sijasta metsään pyöräilemään pikkuveljen kanssa. Tällä kertaa meni niinpäin, että Urpo oli hitaampi kuin pieni pyöräilijä, joka joutui koko ajan hoputtamaan vanhaa pappaa. Lopuksi lapsi pääsi leikkipuistoon leikkimään ja Urpo joutui odottamaan tolppaan kiinni sidottuna leikkialueen ulkopuolella. Hän odotti oikein kiltisti ja ihan hiljaa. Jos Kärsä olisi ollut mukana, niin puistossa olisi raikunut jatkuva vinkuna.

Lahjoja jaettiin totta kai jouluaaton kunniaksi ja koiratkin saivat oman lahjansa Moonalta ja kumppaneilta. Paketti oli täynnä herkkuja ja oli siellä pallokin. Urpo ja Kärsä olivat todella iloisia lahjastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti