sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Tappelua hoitolassa

2019-01-06_01-58-21

Koirat olivat perjantai-illasta lauantai-iltaan koirahoitolassa, koska emännällä oli menoa. Paikka oli sama kuin aina ennenkin, turvallinen ja hyväksi todettu Pia's Dreamdogs. Eilen sieltä tuli iltapäivällä viesti, että Urpo on ojentanut Kärsää niin että veri lensi. Kyseessä oli onneksi vain pieni nirhauma Kärsän korvalehdessä, mutta kireä tunnelma ei loppunut siihen. Urpo oli kovistellut Kärsälle vielä illallakin pari kertaa.

Hoitaja kertoi, että hoitolan tiloissa oli juoksunarttujen hajuja sekä samaan aikaan hoidossa pari dominoivaa uroskoiraa, joten testosteroni on varmasti jyllännyt. Urpo tekee lenkilläkin sitä, että jos vastaan tulee toinen koira ja Kärsä alkaa murista, Urpo ärähtää Kärsälle. Se ei kuitenkaan ole ollut aggressiivista, vaan enemmän muistuttelua siitä kuka määrää, joten ehkäpä eilinen haveri oli vain vahinko.

He ovat joka tapauksessa menossa pian uudestaan hoitoon, ja nyt tilanne on rauhallinen täällä kotona. Eilen illalla oli vielä hieman kireyttä ilmassa, mutta se saattoi johtua siitäkin, että koirat eivät oikein tienneet mihin mennä, kun uusi sohva on niin kauhea, etteivät he halua makoilla siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti