lauantai 2. kesäkuuta 2018

Vieraat lähtivät

2018-06-02_06-04-11

Villa ja Sipi lähtivät eilen iltalaivalla kohti Tukholmaa ja ovat nyt matkalla Ruotsin ja Tanskan läpi kotiinsa Hampuriin. Kärsä hyppäsi eilen Skodan kyytiin ja olisi lähtenyt mukaan reissuun. Sipin ilme kertoo kyllä kaiken siitä, mitä mieltä hän oli ajatuksesta! Kaikki neljä koiraa taisivat olla aika väsyneitä eilen, kun yhteiseloa oli kestänyt jo melkein kaksi viikkoa.

2018-06-02_06-00-30

Meillä oli hurjan kivaa vieraiden kanssa. Koirat tulivat niin hyvin toimeen keskenään ja muodostivat ihanat parit: Villa ja Urpo arvokkaina senioreina ja Sipi ja Kärsä villeinä nuorina. Koska kelit suosivat, niin vietimme paljon aikaa pihalla, missä Sipi ja Kärsä saivat leikkiä takaa-ajoleikkejään. Eihän Sipi tietenkään pysynyt Kärsän perässä, mutta heillä oli silti hauskaa.

2018-06-02_06-00-04

Sipi oli kahdeksan lapsen äitinä erityisen kiinnostunut vauvasta ja tuntui aina olevan paikalla, kun vauva vaati huomiota. Lisäksi vauvan vinkulelu oli Sipin mielestä jännä. Aina kun lelu vinkui, Sipi riensi katsomaan sitä.

2018-06-02_05-59-49

Totta kai neljän koiran kanssa on erilaista kuin kahden. Hiekkaa ja karvoja oli lattialla tuplasti, sohvalla oli ruuhkaa, ja koirien ruokailut piti hoitaa eri huoneissa. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin, ja koirat pärjäsivät pariin otteeseen muutaman tunnin keskenään kotona.

Viimeinen yö oli ainoa, mikä ei mennyt ihan putkeen. Meillä oli paljon kärpäsiä, koska ovi oli ollut auki pitkin päivää. Sipi ei voi sietää niitä ja hiippaili yön pimeinä tunteina makuuhuoneeseen nukkumaan, vaikka se on heillä kotonakin ehdottoman kiellettyä. Kärsä puolestaan meni yöllä vierashuoneen sänkyyn, vaikka siellä oli vieras nukkumassa! Kauhean röyhkeää! Onneksi edes Urpo ja Villa käyttäytyivät hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti