torstai 12. lokakuuta 2017

Kärsivällisyys alkaa loppua

IMG_20171004_150302

Jo huhtikuussa alkanut ongelma jatkuu edelleen. Urpon ja Kärsän suosimaa kuivamuonaa ei ole taaskaan saatavilla mistään. Koska nyt ei ole aikaa eikä halua ajella pitkin maakuntaa etsimässä sitä, niin tulipa mieleen tilata sitä netistä. Kuinkas sattuikaan, Sensitive Chickeniä 12 kilon säkissä ei ole saatavilla mistään. Ei myöskään Adult Lamb and Ricea. Huoh!

Onneksi on vielä kolmas vaihtoehto, jota Urpo ja Kärsä eivät kylläkään vielä ole maistaneet. Isoille roduille tarkoitettu kana-riisi sopinee kuitenkin seisojille, joten sitä lähti tilaukseen kolme säkkiä. Kaikki meni hyvin, paitsi että verkkokaupasta tuli eilen viesti, että siellä on jotain ruuhkaa, mistä johtuen tilauksia ei voida toimittaa normaalin aikataulun mukaisesti eli 1-3 arkipäivän kuluessa. Huoh jälleen kerran! Onneksi tänään kuitenkin tuli viesti, että tilaus on valmiina lähetettäväksi ja saapunee viimeistään ensi viikon aikana. Siihen asti pärjäämme ruokasäkillä, jonka sukulaismies toimitti meille kotikaupunkinsa eläinkaupasta, missä sitä sattumoisin oli saatavilla.

Jos tämä jo puoli vuotta sitten ilmennyt saatavuusongelma ei korjaannu, niin on kai pakko siirtyä johonkin toiseen nappulamerkkiin. Markettiruokia on tietysti aina saatavilla, mutta siihen emme taida kuitenkaan lähteä. On kiva, kun koirien turkit kiiltävät niin kuin kuvassa.

2 kommenttia:

  1. Hei. Harmillista, kun ruokaa ei ole saatavilla. Löytyisikö Zooplus verkkokaupasta? Me jouduimme jo vuosia sitten turvautumaan Zooplussan valikoimaan, koska tietyn kuivamuonan saatavuus loppui suomesta. Zooplussa toimii hyvin ja nopeasti. Posti tuo 0.99 sentillä kotiovelle lähetyksen.

    VastaaPoista