lauantai 21. tammikuuta 2017

Uudet remmit taas kerran

Urpon remmi hajosi pari kuukautta sitten ja uudet ovat olleet haussa siitä lähtien. Kärsän remmi on vielä ehjä, mutta jostain syystä koiria on miellyttävintä taluttaa samanlaisilla remmeillä, joten hankintalistalla on ollut kaksi uutta hihnaa. Lukija vinkkasi Non-stopin vahvoista remmeistä, mutta ne ovat olleet vaikeasti saatavilla. Netistä ei tuntunut löytyvän, sillä ne olivat aina loppu varastosta. Sitten eräästä turkulaisesta eläinkaupasta löytyi, mutta vain yksi. Liikkeestä luvattiin ilmoittaa, kun varasto on saatu täydennettyä, ja nyt meillä on vihdoin molemmille koirille uudet remmit.

2017-01-21_08-03-44

Suurena plussana niissä on vähän heijastinpintaa ja pehmeät kahvat, joita ei tosin vielä ole tullut kokeiltua ilman hanskoja. Ne ovat kolme metriä pitkät, mikä vähän mietitytti, mutta loppujen lopuksi pituus on ollut ihan hyvä. Urpo tykkää pyöriä ja hyöriä väkkäränä etsimässä hyvää kakkapaikkaa, niin nyt se onnistuu helpommin, kun on enemmän liikkumavaraa. Kärsä puolestaan pääsee nyt helpommin ojaan etsimään päästäisiä tai mitä lie etsiikään.

Kiitos vinkistä Tiinalle!

1 kommentti:

  1. Hei hienoa, että vinkistä oli apua ja löysitte hihnat! :) Meillä tosiaan myös käytössä nuo hihnat ellei laiteta vaan noutajahihnoja kaulaan. Pituutta tosin on meidän versioilla vähän vähemmän. Ihanan pehmeät, mutta kestävät hihnat ja heijastimet ehdottomasti plussaa!

    VastaaPoista