sunnuntai 23. elokuuta 2015

Remmiongelma

2015-08-22_06-34-24

Lomareissuun tuli otettua mukaan vain nahkaremmit, joita ei oikein ole hyvä käyttää sateella, joten kun Posion Agrimarketista löytyi huokeat ja kestävän näköiset tekstiiliremmit, niin ei tarvinnut miettiä kahta kertaa niiden ostamista. Niiden hinta oli 7,90 euroa per kappale ja elinikä kolmisen viikkoa... Molemmista meni lukon kieli rikki samana päivänä muutaman tunnin välein. Kun halvan ostaa, niin halvan saa, ei voi mitään. Aiemmin Urpolla ja Kärsällä oli Rukan tekstiiliremmit, mutta niistäkin meni lukot rikki ennen pitkää. Nahkaremmien pitäisi kestää 40-kiloisia koiria, mutta mistä saisi seisojien kestävät tekstiiliremmit?

7 kommenttia:

 1. Dog & catin grippihihnat kestää ainaki bretonin. Elsalla on kestänyt se ohut grippi hyvin joten luulis et paksu grippi kestää ison koiran hyvin.:) En enää muita hihnoja ookkaa käyttänyt. Gripis on seki hyvä et siitä saa hyvän otteen mistä vaan eikä oo niin terävät reunat. Kannattaa kokeilla.

  http://www.dog-cat.fi/fi/tuotteet/ulkoilutus/talutushihnat/supergrip-taluttimet/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen viel et jos ostat niin osta kiinteellä käsilenksulla, tollanen säädettävä helposti menee liian pieneksi jos koira vetää :D Tai siis saa olla kokoajan säätämässä jos tulee joku äkkisyöksy.:D Mut eihän nää seisojat ikinä temmo mihinkään niin tätä ongelmaa ei varmaan pitäis olla xD

   Poista
  2. Joo siis eihän meidän koirat toki vedä remmissä ikinä tai ota mitään yhtäkkisiä spurtteja! Mutta kiitos vinkistä kuitenkin :)

   Poista
 2. Meillä ratkesi jokunen viikko sitten juoksulenkillä Non-Stopin vetovaljaitten hihnakin ompeleista, kun seisojamma päätti kiriä ohi ajaneen pyöräilijän matkaan. :) Ilmeisesti oma lenkkikaveri oli liian hidas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, on kyllä tainnut olla aika haipakka meno, jos vetoliinakin ratkesi!

   Poista
 3. Täällä myös liputetaan grippihihnojen puolesta! :) Meillä ollut arkikäytössä jo useamman vuoden ajan käsilenkittömät leveämmät gripliinat ja hyvin ovat kestäneet! Eivät olleet kovin pahanhintaisetkaan ja niitä saa kaikissa kivoissa väreissä! Nykyään käytössä onkin aina joko gripliinat tai noutajahihnat, muita ei enää käytetäkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai se sitten auta muu kuin hankkia sellaiset grippiremmit! :)

   Poista