keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kolmistaan juoksujalkaa

20150308_172135

Yhtenä päivänä Urpo ja Kärsä veivät emännän juoksulenkille. Se oli ensimmäinen kerta, kun molemmat koirat olivat kirittämässä, sillä tähän mennessä toinen on aina saanut jäädä kotiin odottamaan. Työpäivän jälkeen ei oikein raski jättää koiria enää yksin, joten kumpikin sai lähteä mukaan.

Meillä on vain yhdet vetovaljaat, jotka jätettiin tällä kertaa kotiin. Koirilla oli tavalliset Y-valjaat yllään, eikä vetoliinakaan ollut tavallista remmiä kummoisempi. Tarkoitus ei ollutkaan tällä kertaa, että koirat vetäisivät, vaan aikomuksena oli mennä hölkkäilemään, koska se oli koirien ainoa kunnon lenkki sinä päivänä ja heidän piti antaa nuuskia ja merkkailla hieman. Vetämiseksi se kuitenkin lopulta meni, sillä meidän koirat eivät ole mitään hölkkäilijöitä.

Lenkki meni joka tapauksessa hyvin ja tarkoitus on kokeilla joku kerta uudestaan. Ensin täytyy kuitenkin parannella lihaksia, jotka ovat ainakin kaksijalkaisella osapuolella aivan rikki. Vanha takareisivamma ei valitettavasti oikein tykkää canicrossista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti