maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kärsä osaa

20140709_062040

Kärsä on nyt ansainnut ylistyskirjoituksen! Viime viikolla hän oli joka päivä Urpon kanssa kahdestaan kotona noin yhdeksän tuntia ja hän pärjäsi aivan loistavasti. Maanantaina Kärsä (oletettavasti) oli levitellyt poltettavia pahviroskia pitkin taloa, mutta kun roskat laitettiin tiistaiksi piiloon, niin Kärsä ei enää tehnyt mitään pahaa.

20140713_212701

Lisäksi Kärsä on nyt melkeinpä täysin sisäsiisti. Yhtenäkään päivänä viime viikolla hän ei ollut tehnyt yhtään vahinkoa lattialle, edes kuraralli ei haissut pissalle. Päästyään iltapäivällä ulos Kärsä kyykistyi ja teki piiitkän pissan, joten hän oli selvästi pidätellyt siihen asti, että pääsi pihalle. Kärsälle on viimeksi sattunut vahinkoja kesäkuun alussa, jolloin hänellä oli ripuli. Silloin lattialta löytyi joka aamu löysät kasat, mutta se meni ripulin piikkiin.

Nyt Kärsän tarvitsisi enää päästä eroon yöllisistä ulkoiluista. Hän nimittäin alkaa vinkua joka yö viimeistään neljän aikaan ja haluaa pihalle. Koska hän kerran todistettavasti kykenee pidättämään, niin ehkäpä vinkumiselle ei pidä antaa periksi. Jos Kärsä pääsee neljän aikaan pihalle, niin viimeistään viideltä alkaa uusi poru, jolloin kyseessä ei tietenkään voi olla pissahätä vaan nälkä. Sitten kun Kärsä on päässyt pihalle ja saanut ruokaa, hän nukkuu kiltisti niin kauan kuin isäntäväkikin.

2 kommenttia:

  1. Oi hieno Kärsä, kiva että se edistyy :') Saksanseisojat on niin kauniita koiria ja Kärsä on söpö. Toi vinkumisjuttu on kyllä varmaan just sitä et se on tottunut pääsemään ulos silloin, ei niinkään ettei se voisi pidätellä enää. Tai en tiiä, mutta vähän siltä kuulostaa jos se kuitenkin viedän vielä illalla viimeiseksi ulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kärsä kiittää kehuista! Kyllä se niin taitaa tosiaan olla, että vinkuminen on vain tottumuskysymys. Tänä aamuna Kärsää ei päästetty ulos vinkumisesta huolimatta, mutta silti hän ei pissannut lattialle.

      Poista