sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Näyttely pulkassa!

Untitled

Nyt Urpon näyttelyhommat ovat vihdoin ja viimein ohi! Tänään Mynämäellä tuomari Jetta Tschokkinen arvioi Urpon erinomaiseksi ja antoi päälle vielä keltaisen ja punaisen nauhan. Näyttelytermeistä meillä ei ole hajuakaan, mutta ilmeisesti Urpo oli avoimen luokan kolmonen ja sai arvion ERI.

Untitled

Viime torstaina pidimme kenraaliharjoitukset Dumlen luona. Sää oli niin lämmin, ettei treeni kestänyt kovin kauan, mutta Urpo osasi juosta ja seistä hienosti. Tänään ei mennytkään niin hyvin - Urpo ei ollut kovin kiinnostunut lihapullasta eikä suostunut seisomaan nätisti. Ilmeisesti häiriötä oli liikaa, kun ympärillä oli paljon muita koiria ja ihmisiä.

Untitled

Viime yön riekkuminen Dumlen luona ei ehkä sekään ollut hyvä idea, sillä Urpo oli aamulla vielä ihan unessa, kun lähdimme kotoa Mynämäelle. Kaiken lisäksi ensikertalaisuus teki tepposet ja olimme perillä turhan aikaisin. Näyttelyaikataulu venyi hieman, ja lopulta Urpo joutui odottamaan omaa vuoroaan melkein kolme tuntia. Sääkin oli aika tukala eikä Urpo viihtynyt häkissään.

Untitled

Lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen. Lähdimme hakemaan H:ta ja saimme ERI:n. Suurkiitokset Dumlen emännälle koulutuksesta ja ennen kaikkea Urpon esittämisestä! Näyttelykärpänen ei päässyt puremaan, mutta toki Urpo voi lähteä missikisoihin uudestaan, jos joku haluaa hänet viedä.

Untitled

"Keskikokoinen jalo kokonaisuus. Pitkä, ilmeikäs pää. Oikea purenta, hyvä kaula. Hieman suora lapa ja niukka eturinta. Oikeanmallinen runko, joka saa vielä vahvistua. Hyvin kulmautunut takaa. Hieman suora lantio, minkä vuoksi korkeahko häntä. Kaunis, tiivis karva. Tehokas, suora liikunta."

5 kommenttia:

  1. Onnea!:) Miten se aina meneekin niin että ne kehät myöhästyy monta tuntia, sitten koira onki jo ihan naatti ku pääsee kehään.:D

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvästä näyttelytuloksesta! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista! Ihanaa että näyttely on nyt ohi.

    VastaaPoista