tiistai 1. tammikuuta 2013

Elossa ollaan!

Kotikin on pystyssä vielä. Urpo selvisi uudenvuodenaatosta täysin ehjin nahoin eikä ripulikaan ole eilisaamun jälkeen enää vaivannut. Etenemme ruokailun kanssa kuitenkin varovasti, ettei vatsa sekoa taas. Urpo saa syödä jauhelihaa, raejuustoa ja naudanvatsaa, nam!

Untitled

Eilinen paukuttelu ei tuntunut vaikuttavan Urpoon juurikaan. Jouduimme tietysti käymään ulkona illallakin, mutta Urpo ei välittänyt paukkeesta paitsi silloin kun pamaus kuului läheltä. Silloinkaan hän ei tehnyt muuta kuin höristi korviaan hieman. Viilipytty mikä viilipytty, niinhän Junkkari-tuomarikin sanoi!

3 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta Urpolle! Ruskakin suhtautui raketteihin rauhallisesti, uusi vuosi meni pääosin sohvalla kuorsaten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska-kaunottarelle paljon terkkuja! Sohva on paras!

   Poista
 2. Hyvää vuotta 2013 Urpolle! Kiva, kun et hermoillut paukuttelua. En minäkään juuri korvaani lotkauttanut, vaikka olin käymässä isäntäväen ja heidän ystäviensä kanssa rannassa. Siellä paukuteltiin vähän, mutta lähdimme pois ennen puoltayötä, kun alkoi sataa ihan kaatamalla. Kivaa oli, mutta kyllä valvominen ottaa vanhan koiran voimille.
  Terveisin
  tyttöystäväsi Bertta

  VastaaPoista