torstai 17. toukokuuta 2012

Tähän on tultu!

Untitled

Urpo on saanut remmin kuononsa ympärille, koska on vain ajan kysymys, milloin emännän käsivarsi irtoaa. Nyt on mitta sen verran täynnä, että vetämisen on loputtava! Ensimmäiset kokeilut kuonopannan kanssa ovat olleet melko positiivisia, siis ihmisten kannalta. Urpo ei tietenkään yhtään pidä siitä, että hänen menoa rajoitetaan ja hän yrittääkin vähän väliä repia pantaa pois. Hänen on nyt kuitenkin vain totuttava siihen, että joko vetäminen loppuu tai sitten panta pysyy kuonon ympärillä.

Olemme kuulleet muilta koiranomistajilta, että vetäminen on joillakin loppunut tai vähentynyt iän myötä. Olemme saaneet myös kaikenlaisia vinkkejä ja kokeilleet ties mitä, mutta mikään ei ole auttanut kuin hetkellisesti. Olemme kuulleet sellaisistakin tapauksista, että koira on oppinut vetämään kuonopannan kanssa. Ei Urpollakaan ole remmi löysällä edelleenkään, mutta sentään vetämisessä on joku roti nyt. Ikävä myöntää tappio, mutta näillä mennään nyt, kun ei purkittaminen, käskyttäminen eikä koko liuta muitakaan kikkoja ole toiminut!

1 kommentti:

  1. Miten tuttua tuo vetäminen. Meillä kk seisoja ja sama homma. Kaikkee mahdollista on kokeiltu ja eiku tyyne neiti vetää.. Nyt ollaan oltu lenkillä ilman hihnaa..pysyy sivulla aikast hyvin..

    VastaaPoista