lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ensimmäiset hankinnat

Tänään hankimme Urpolle ensimmäiset lelut:Ystäviemme lapinkoiralla on samanlainen röhkivä sika. Se on yksi kyseisen koiran harvoista leluista, jotka ovat säilyneet ehjinä. Koira kuulemma pitää sikaa elävänä olentona ja on hieman hämillään sen kanssa. Totta kai Urpolle piti saada samanlainen!

Kongia taas on moni koiranomistaja suositellut. Sinne kun laittaa jotain herkkua, niin koira saa hetkeksi omatoimista puuhaa. Jos koira on jäämässä yksin kotiin, niin kongi kannattaa kuulemma pakastaa etukäteen, jolloin herkkujen esiinkaivaminen kestää pidempään. Toivottavasti Urpokin tykästyy kongiin, ettei tarvitse syödä huonekaluja!

Tarkoituksena oli hankkia myös ruokakuppi, mutta vielä ei löytynyt sopivaa. Aiomme hankkia ruokakupeille telineen, jossa ne pysyvät paikoillaan ja jossa ne ovat aikuiselle koiralle sopivalla korkeudella. Häkkikin pitää vielä löytää jostain, jotta Urpo saa oman pesän, jossa saa olla ihan rauhassa.

2 kommenttia:

  1. Banaanilaatikko menee pesänä ekat viikot, jos ette ehdi häkkiä hommata.

    VastaaPoista
  2. Pekalla on joku tuttu, joka tekee häkkejä mittatilaustyönä. Ajateltiin kysellä hintoja ja ehkä teettää autoon häkki. Banaanilaatikko pitää mennä hommaamaan lähikaupasta.

    VastaaPoista