torstai 12. syyskuuta 2024

Papparaisen nautinto

Untitled

Urpo kuukahti yhtenä päivänä pihalle syyslehtien päälle. Hän oli aivan täydessä unessa eikä huomannut edes, kun emäntä lähestyi ottamaan kuvaa.

tiistai 10. syyskuuta 2024

Kohtaaminen kaupungissa

Untitled

Keskustassa lenkkeillessämme saatamme bongata ruokarobotteja. Kärsä oli hieman ihmeissään, mutta antoi robotin onneksi ajaa ohi ihan rauhassa.

maanantai 9. syyskuuta 2024

Ei paha ollakseen maanantai

Untitled

Aamut pimenevät, mutta onneksi on sentään ollut aurinkoista.

sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Kärsän käärmejahti

Untitled

Pihalla lekotteli kolme rantakäärmettä, jotka Kärsä tietysti bongasi. Hän rupesi kyttäämään niitä, kunnes emäntä kielsi. Onneksi ne sentään olivat vain rantakäärmeitä, mutta Kärsän ei tarvitsisi yhtään olla käärmeiden perään.

torstai 5. syyskuuta 2024

Oi mikä syyskuu!

Untitled

Kuka olisi uskonut, että Urpolla olisi viilennysliiville käyttöä vielä syyskuussakin. Tänäänkin oli niin kuuma, että Urpo ei olisi pärjännyt ilman sitä millään. Ja liivin kanssakin Urpo suostui jopa menemään kahlaamaan veteen.

keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Citykoirat

Untitled

Eilen oli taas tiistai eli pikkuveljen jalkapallotreenit keskustassa. Koirat pääsivät sillä aikaa haistelemaan uusia hajuja, tosin oli niin lämmin, että lenkki jäi lyhyeksi.

tiistai 3. syyskuuta 2024

Pallopelejä

Untitled

Kärsä on viime aikoina ollut mukana lasten leikeissä, kun naapurin lapset ovat olleet meillä. Lasten mielestä on kivaa, kun Kärsä juoksee pallon perässä ihan vauhkona. Ja Kärsähän jaksaa vaikka maailman tappiin asti!

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Syysretki Tammisaareen

Untitled

Eilen lähdimme heti kyyhkyjahdin jälkeen Tammisaareen moikkaamaan Sipiä ja Nukkaa. Sipi ei ollut tyytyväinen vieraiden vyöryessä sisään, mutta Nukka otti kaikki ilomielin vastaan.

Untitled

Kärsä-raukka jäi juomakupille jumiin, kun Sipi oli kulkureitin varrella eikä Kärsä uskaltanut mennä siitä ohi.

Untitled

Kävimme Nukan kanssa lenkillä upeissa maisemissa. Harmi, että meri oli noin kaukana, sillä Urpo olisi ainakin tarvinnut viilennystä, kun oli niin kuuma.

Untitled

Lenkin jälkeen Urpo kuukahti Sipin petiin. Hän siirtyi siitä myöhemmin vaivihkaa sohvalle, vaikkei olisi saanut. Kukaan ei kuitenkaan hennonnut käskeä häntä pois siitä, sillä papparaisella on papparaisen säännöt.