sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Urpon lempisää

Untitled

Nyt ehtii vielä nauttia auringosta pihalla omalla patjalla rötväten. Pian aurinko ei enää yllä pihalle kunnolla ennen kuin sitten keväällä taas.

torstai 3. lokakuuta 2024

Julmuuksien julmuus!

Untitled

Kun emäntä oli menossa nukkumaan makuuhuoneeseen, Urpo ja Kärsä ilmestyivät kynnykselle ihmettelemään, miksi he eivät pääse viekkuun. Eivät he ole kyllä koskaan päässeetkään yöksi viereen. Vai päivisin on oikeus makoilla sängyllä, kun siinä on päiväpeitto.

keskiviikko 2. lokakuuta 2024

Kaupunkilenkkeilyä

Untitled

Kurvasimme naapurikaupunkiin pikkuveljen futistreenien takia, ja koirat pääsivät haistelemaan uusia hajuja. Lenkki ei varmaan ollut kuin kaksi kilometriä pitkä, mutta se kesti ja kesti, kun oli niin paljon haisteltavaa. Kun pääsimme takaisin kentänlaidalle, Kärsä kuukahti ruohikolle, koska hänellä oli ollut niin rankkaa nenätyöskentelyä.

tiistai 1. lokakuuta 2024

Kaunis lokakuu

Lokakuu alkoi kauniissa säässä. Ensin Urpo pääsi pihalle rötväämään päivällä, kun emäntä teki töitä etänä, ja illalla oli vuorossa pikkuveljen futistreenit kaupungilla. Niitä oli mukavaa seurata ruskan keskellä.

Untitled

Toki teimme kaupungilla ollessa pienen lenkin myös. Koirilla ei poikkeuksellisesti ollut kuonokoppia päässä, ja Kärsä kunnostautui syömällä ainakin kahdeksan omenaa maasta. Saapa nähdä, onko huomenna massu pipi.